Palautetta matkan varrelta

”Kiitos vielä soitostanne, vieraat tykkäsivät kovasti.

Voin lämpimästi suositella teitä.”


”Kiitos teille hauskasta tanssi-illasta! Oli jalat kipeänä seuraavana aamuna. Keikka meni tosi hyvin ja porukka viihtyi!”


”Kovasti kiitoksia sinulle ja orkesterille pikkujoulussa esiintymisestä. Kaikki me olimme kovin ilahtuneita teistä ja musiikista! Toivottavasti tulevaisuudessakin tulee tilaisuuksia meille tilata teitä esiintymään meidän kemuihin.”


”Kiitos hyvästä keikasta!”


”Olitte Seppälän maatalousmarkkinoilla esiintymässä elokuussa ja ihastuin tyyliinne.”


”Kiitos vielä kerran teille, että te teitte osaltanne häistämme ikimuistettavan mahtavat!! Me ja muu hääväki olimme todella tyytyväisiä keikkaanne. Tässä jo mietimme seuraavia juhlia, jonne voisimme teidät tilata :)”


”Kiitos. Bändinne oli aivan loistava ja niin kuin näitte, porukka viihtyi todella hyvin! Tuli jälkeenpäin vielä kiitoksia monelta vieraalta, että olipa loistava bändi. Hääparikin oli teistä aivan haltioissaan.”


”Ja kiitos vielä kerran hienosta keikasta, tykättiin aivan älyttömästi! Tuli melkoisen paljon kaikenmaailman ex-tempore muutoksia, mutta hienosti hoiditte homman kotiin.”


”Ja kiitoksia vielä niin hääparin kuin koko juhlaväenkin puolesta hienosta keikasta. Ainakin minun nähdäkseni väki vaikutti viiihtyvän :)”


”Kiitos teille, että olitte osa ikimuistoista päivää! Musiikki oli aivan huippua ja juhlissa oli ihan mieletön meininki!”


”Kiitokset vielä eilisestä loistavasta keikasta.”


”Vielä kiitos mahtavasta keikasta teille!”


”Kiitos vielä kerran meidänkin puolesta. Koko porukka antoi kehuja teille ja varmasti olette taas listalla kun yrityksemme tarvitsee musiikkiapuja.”


”Kiitos todella paljon keikasta… Saatiin todella positiivista palautetta.”


”Kiitokset vielä kerran esiintymisestänne häissämme.”


”Hei, kiitos musikistanne!”


”Kiitos teille hyvästä keikasta!”


”Kiitos teille kaikille, keikka oli mahtava. Suuri kiitos myös ylimääräisestä laulusta, kokemus joka jää varmasti iäksi mieleen.”


”Kiitos sinulle ja koko bändille. Yleisö piti esityksestänne. Poikkeuksetta kaikki kehuivat bändiä. Useampi kysyi minulta mistä löysin näin hyvän bändin.”


”Kiitoksia kovasti vaan teille meidän molempien puolesta

mahtavasta keikasta! Kyllä loitte musiikillanne todella hyvän

tunnelman meidän juhlaan!”


”Kiitokset teille esiintyjille! Lämmin ilta vei aluksi väkeä terassille, mutta myöhemmin intoutuivat niin, etteivät olisi malttaneet lähteä ollenkaan pois.”


”Kiitoksia kovasti viikonlopusta!”


”Kiitos erinomaisesta musisoinnista!”


”Keikka oli hyvä ja onnistunut!”


”Homma meni niin kuin pitikin, kiitoksia vain paljon.”


”Kiitos teille hyvästä musiikista - kaikki hauska vaan loppuu aina liian aikaisin.”